14 april 2014

COUSCOUS


Dit is een heerlijk recept voor de lente en het is makkelijk te maken.
Wat vind jij van couscous?

Couscous met worstjes en groente

Benodigdheden voor 2 personen
* 200 g couscous
* 225 g runderchipolata worstjes
 courgette
½ zoete puntpaprika
* 140 g maiskorrels
* 50 g feta
* Bieslook
* Olijfolie
* Peper

Snijd de worstjes in kleine stukken en bak ze in een koekenpan op middelhoog vuur. Was ondertussen de courgette en paprika en snijd in kleine stukken. Voeg samen met de mais bij de worstjes als deze bruin beginnen te worden. Laat het geheel op het vuur staan totdat de worstjes gaar zijn. Terwijl de worstjes en de groente bakken, bereid je de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de couscous in een diepe schaal en meng de worstjes en groente erdoor.
Verkruimel de feta, snijd wat bieslook fijn en en strooi samen met wat olijfolie en peper over de couscous.

Recept: Eten Volgens Mij

Variatie voor mensen met candida

Wanneer je gistvrije volkoren couscous gebruikt (verkrijgbaar bij bijvoorbeeld bij Ekoplaza of Marqt) kun je dit recept gewoon volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten