4 april 2014

DAT IS LEKKER!



Een aantal dagen geleden aten we deze verse pasta met tomaat. Hieronder vind je het recept. Probeer het uit en laat me weten of het lekker was!

Hoofdgerecht voor 2 personen, 15 minuten bereidingswijze

250 g tortelloni verdi
10 g pijnboompitten
1 el olijfolie
1 zoete rode puntpaprika (in reepjes)
180 g cherrytomaten
50 g groene pesto
peper
125 g ricotta

Kook de pasta. Rooster in de tussentijd in een koekenpan zonder olie of boter de pijnboompitten goudbruin. Haal ze uit de pan en en laat ze afkoelen. Giet de pasta af en bewaar 50 ml kookvocht.
Verhit de olie in de koekenpan. Bak de paprika 1 minuut. Voeg de tomaten toe en bak ze op hoog vuur 5 minuten mee. Druk met een spatel de tomaten stuk. Schep de pasta met het kookvocht en de pesto erdoor. Breng op smaak met peper.
Schep de pasta in 2 diepe borden. Verdeel de ricotta erover en bestrooi het geheel met de pijnboompitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten